Sigurno i udobno: Odabir šumarskih čizama s protureznom zaštitom za svaku sezonu

Autor Monforte d.o.o. na

Dobrodošli u Monforte webshop, gdje osiguravamo najbolje šumarske čizme s protureznom zaštitom, kombinirajući sigurnost, udobnost i izdržljivost. U našem asortimanu ističemo tri vrhunska modela koja će vam osigurati mir i zaštiti vaše noge tokom šumarskih radova.

  1. Grizzly 2.0 BootsGrizzly 2.0 čizme proizlaze iz bogatog iskustva u proizvodnji zaštitne odjeće za motornu pilu te talijanske stručnosti u izradi čizama. Njihov dizajn, s naglaskom na narančastom Hypertexu i gumenoj ojačanju, smanjuje održavanje na minimum, a čvrstoću podiže na maksimum. Vibram® Teton đon pruža izvanredno prianjanje na različitim terenima. Testeri su jednoglasni: ove čizme su vrhunske!

  2. Timber Boots: Timber čizme predstavljaju savršen izbor za sezonski rad u šumarstvu. Iako jednostavne, ove čizme ne odriču se trajnosti. Sa svojim ubačenim đonom, S3 mehaničkom otpornošću i klasom 2 zaštite od motornih pila, pružaju izvrsnu zaštitu po pristupačnoj cijeni.

  3. Forestproof Rubber Boots: Forestproof gumene čizme jamče 100% vodonepropusnost i pružaju zaštitu od motornih pila klase 3. Njihov izvrstan đon osigurava dobro prianjanje na blatnjavim terenima, dok visoke vezice olakšavaju obuvanje. Idealne su za rad u svim vremenskim uvjetima.


Kod nas, sigurnost nije opcija - to je prioritet. Svi naši modeli ispunjavaju najviše standarde u industriji šumarske zaštite. Neka vaš izbor bude pametan i dugotrajan, jer vaše udobnost i sigurnost su ono što nam je najvažnije. Kliknite i pronađite savršen par šumarskih čizama za svoje potrebe!


Podijeli ovaj članak



← Older Post