Plaćanje i dostava

PLAĆANJE

Naručenu robu je moguće platiti:

Pouzećem

Virmanskom uplatom / Plaćanje po predračunu

Plaćanje pouzećem

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, kupac se dogovara s dostavljač za ponovno vrijeme dostave paketa.

Kod skupljih proizvoda i narudžbi velikog obujma moguće je da će Vas kontaktirati netko iz podrške za uplatu dijela novca virmanom kao garanciju preuzimanja!!

Virmanska uplata / Plaćanje po predračunu

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe.
(Ukoliko koristite gmail moguće je da e-mail završi u trash ili spam folderu).

Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili putem banke.
Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

DOSTAVA

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske putem GLS-a.

Cijena dostave: paušalno 7 € do iznosa košarice od 300 €. Iznad 300 € dostava je besplatna.

 

NAPOMENA:

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 11 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručen proizvod isti dan bio predan dostavnoj službi. Narudžbe nakon 11 sati radnim danom predajemo sljedećega dana. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Nažalost, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe, no u praksi se proizvodi isporučuju diljem Hrvatske unutar 5 do 10 radnih dana.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je dostavna služba oslobođena bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u skladište tvrtke Monforte d.o.o.

Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Za otoke vrijedi isporuka prema posebnom rasporedu GLS-a.